Elementor #26

“Autorijschool Appie Pal is kiezen voor een gedegen rij-opleiding”

Rijlessen

Rijlessen bij Appie Pal

Mijn autorijschool is actief in de regio rond de examenplaats Heerenveen. Ik bied de rijopleiding voor personenwagens (categorie B), Liever een spoedopleiding? Geen probleem, vraag hiervoor naar de voorwaarden. Dan zorg ik dat je in no time en met plezier je rijbewijs haalt. En met vertrouwen op de weg gaat!

Voor meer informatie of ben je benieuwd welk pakket het beste bij jou past? Klikt dan op de button hieronder om te kijken welk pakket de beste keuze is voor jou!

Automaat

Lessen in een automaat

Vaak krijgen wij de vraag van waarom zou je rijles nemen in een automaat en niet in een gewone “schakel” auto. Nou, meestal is dat niet omdat iemand niet kan schakelen, maar omdat personen door b.v. een fysiek probleem de handelingen niet vlot genoeg kunnen uitvoeren. En nog vaker de combinatie van handelingen in combinatie met de verkeersproblematiek te belastend is. Om die belasting te verlagen halen we het schakelen weg, hierdoor kan de leerling zich volledig bezig houden met de verkeerstaak.

Gelukkig komen erin deze moderne tijd steeds meer auto’s met automaat standaard beschikbaar en is het een kwestie van tijd voordat het standaard gaat worden. Mocht je dus twijfelen, probeer gratis een eerste rijles in de Renault Zoë om te kijken of dit bij je past.